Γνώρισε τη διαιτολόγο - Nutri Me - Νέο Ψυχικό
299
page-template-default,page,page-id-299,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8,elementor-page elementor-page-299

Γνώρισε τη διαιτολόγο

Ονομάζομαι Ευαγγελία Αυγεράκη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα και ήρθα στην Αθήνα για τις σπουδές μου. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου το 2015. Συνέχισα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή» με κατεύθυνση την Κλινική Διατροφή.

Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης εργάστηκα ως διαιτολόγος στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα». Εκπαιδεύτηκα στην διατροφική φροντίδα ασθενών με καρκίνο αλλά και γυναικών στη φάση εγκυμοσύνης, θηλασμού και εμμηνόπαυσης. 

 

Στη μεταπτυχιακή μου διατριβή ασχολήθηκα ερευνητικά με τη σχέση της διατροφής και του σωματικού βάρους γυναικών που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση, ενώ έχω απασχοληθεί σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούν τη διατήρηση του σωματικού βάρους (μελέτη MedWeight) αλλά και την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη (μελέτη e-PREDICE).

Η ανάγκη για διερεύνηση της σχέσης των ανθρώπων με το φαγητό αλλά και των διαταραχών πρόσληψης τροφής με οδήγησε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) όπου έλαβα την πιστοποίηση Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders & Obesity.  

Έχω εργαστεί για περίπου 5 έτη σε φαρμακευτική εταιρεία ως επιστημονικός συνεργάτης και ως υπεύθυνη εκπαίδευσης προσωπικού και πελατών αλλά και στην παραγωγή περιεχομένου σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας.

Από το 2022 διατηρώ το διαιτολογικό μου γραφείο στο Νέο Ψυχικό. Βασικός μου σκοπός είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να καταφέρνουν τους στόχους τους, να βελτιώνουν τη σχέση τους με το φαγητό αλλά και τον τρόπο που βλέπουν το σώμα τους.

 

Μότο μου είναι:

“Η διατροφή δεν είναι ένα χαρτί στο ψυγείο αλλά ο τρόπος που επιλέγεις να θρέφεις το σώμα σου!”

Ευαγγελία Αυγεράκη Διαιτολόγος