Σχετικά με εμένα - Nutri Me - Νέο Ψυχικό
299
page-template-default,page,page-id-299,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8,elementor-page elementor-page-299

Σχετικά με εμένα

Η Ευαγγελία Αυγεράκη είναι Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος MSc, απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της συνέχισε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή» με κατεύθυνση την Κλινική Διατροφή. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα» και στον 3ο παιδικό σταθμό Νέας Σμύρνης. 

Έχει εργαστεί για 5 χρόνια σε φαρμακευτικές εταιρείες ως επιστημονικός συνεργάτης για την ενημέρωση επιστημόνων υγείας και ως υπεύθυνη εκπαίδευσης προσωπικού και πελατών αλλά και παραγωγής περιεχομένου στα κανάλια επικοινωνίας.

Παρακολουθεί περιστατικά από το 2015, με έμφαση την παχυσαρκία και τις διατροφικές διαταραχές. Ερευνητικά, έχει ασχοληθεί με τη μελέτη «Medweight» για τη διατήρηση της απώλειας βάρους αλλά και με την επίδραση της διατροφής στην εμμηνόπαυση.