Διατροφή κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό - Nutri Me - Νέο Ψυχικό
140
page-template-default,page,page-id-140,page-child,parent-pageid-113,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8,elementor-page elementor-page-140

Διατροφή κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό

Η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή της γυναίκας αλλά και της οικογένειας γενικότερα. Πολύ συχνά οι γυναίκες στη φάση αυτή ανησυχούν για το σωματικό τους βάρος, για την ποιότητα της διατροφής του, για την ανάπτυξη του μωρού και βομβαρδίζονται συνεχώς από νέες πληροφορίες.

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή μιας εγκύου βοηθά στη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου και στην μείωση των επιπλοκών κατά την εγκυμοσύνη, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης κύησης, η προεκλαμψία κ.α. Αντίστοιχα, ο θηλασμός είναι μια απαιτητική περίοδος για τη νέα μητέρα και μια υγιεινή διατροφή εξασφαλίζει την σωστή θρέψη και την αποφυγή διατροφικών ελλείψεων. 

Στόχος μας είναι η υποστήριξη της γυναίκας σε όλο το ταξίδι της εγκυμοσύνης και του θηλασμού! 

Μαζί σχεδιάζουμε το κατάλληλο διατροφικό πλάνο, επιλύουμε απορίες και καταρρίπτουμε μύθους γύρω από τη διατροφή της εγκύου, της νέας μητέρας αλλά και του νεογνού.

 

Αν σε σκέφτεσαι “πόσο βάρος πρέπει να πάρω στην εγκυμοσύνη;”, “πόσα γεύματα πρέπει να τρώω;”, “τι σνακ να προτιμώ;”, επικοινώνησε μαζί μας και προγραμμάτισε το ραντεβού!

εγκυμοσύνη