Διατροφικές Διαταραχές - Nutri Me - Νέο Ψυχικό
138
page-template-default,page,page-id-138,page-child,parent-pageid-113,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8,elementor-page elementor-page-138

Διατροφικές Διαταραχές

Ολοένα και πληθαίνουν γύρω μας τα περιστατικά διατροφικών διαταραχών, ιδιαίτερα στη εφηβική ηλικία αλλά και στους νεαρούς ενήλικες. Τα πρότυπα ομορφιάς, η έντονη επίδραση των social media σε συνδυασμό με το αυξημένο άγχος δημιουργούν ένα γόνιμο υπόβαθρο για την υιοθέτηση ακραίων διατροφικών συμπεριφορών. Η διαταραγμένη σχέση με το φαγητό που δημιουργείται είναι ένα από τους βασικούς παράγοντες στην εκδήλωση διατροφικών διαταραχών.

Πιο συχνά συναντάμε την επεισοδιακή υπερφαγία, την ψυχογενή βουλιμία και την ψυχογενή ανορεξία.

Μαζί με τη συνεργασία εξειδικευμένων ψυχολόγων και γυμναστών παρέχουμε την κατάλληλη και ολοκληρωμένη υποστήριξη  των περιστατικών.