Steak κουνουπιδιού - Nutri Me - Νέο Ψυχικό
873
post-template-default,single,single-post,postid-873,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8,elementor-page elementor-page-873

Steak κουνουπιδιού

Steak κουνουπιδιού

Steak κουνουπιδιού

45 λεπτά

2 μερίδες

Τι θα χρειαστείς

  • 1 μέτριο κουνουπίδι
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κ. σούπας ταχίνι
  • λίγο μπούκοβο
  • λίγη πάπρικα
  • λίγο κουρκουμά

Πώς θα το φτιάξεις

  • Κόβουμε σε μικρές φλορέτες το κουνουπίδι.
  • Απλώνουμε τις φλορέτες σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά με τα μπαχαρικά.
  • Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 140oC.
  • Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το ταχίνι και το λεμόνι και περιχύνουμε τη σος πάνω από τις φέτες κουνουπίδι.

Πώς θα βάλεις το κουνουπίδι στη διατροφή σου; Το κουνουπίδι δεν ήταν ποτέ από τα αγαπημένα μου λαχανικά (ίσως γιατί ως παιδί το έβαζαν με το ζόρι στο πιάτο μου! Άλλο κεφάλαιο αυτό!), όμως αυτός ο τρόπος μαγείρεματος ήρθε να μου ξανασυστήσει το κουνουπίδι και να το αναβαθμίσει!

Είναι μια ωραία επιλογή για σαλάτα για αυτούς που αγαπούν το κουνουπίδι αλλά και για αυτούς που θέλουν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία! 

No Comments

Post A Comment